خوش آمدید ، مهمان ! [ ثبت نام | ورود

 

فروش قرقاول ارگانیک و زینتی

  • ارسال شده: ۰۴/۰۶/۱۳۹۷ ۱۶:۲۶
  • انقضاء: این آگهی منقضی شده است
فروش قرقاول ارگانیک و زینتی

توضیحات بیشتر

فروش قرقاول ارگانیک و زینتی

فروش قرقاول ارگانیک و زینتی بهشهر فروش قرقاول ارگانیک و زینتی| فروش قرقاول ارگانیک و زینتی در بهشهر | شمال فروش قرقاول ارگانیک و زینتی | مازندران فروش قرقاول ارگانیک و زینتی

آموزش پخت قرقاول سرخ کرده
مواد لازم برای تهیه قرقاول سرخ کرده :
قرقاول آماده طبخ ۲ عدد هر کدام به وزن ۸۰۰ گرم
هویج ۲۰۰ گرم
تره فرنگی ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل سفید به مقدار لازم
آب لیمو ترش یک عدد
کره سرد ۶۰ گرم
آب گوشت آماده ۲/۱ فنجان
خامه ۲/۱ فنجان
آب لیمو یک قاشق مربا خوری
آب انگور سفید ۲/۱ فنجان
مارمالاد پرتقال ۵ قاشق غذاخوری
طرز تهیه قرقاول سرخ کرده :
قرقاول ها را از درون و بیرون با آب سرد می شوییم و صبر می کنیم تا خشک شود فر را قبلا تا ۲۱۰ درجه سانتی گراد گرم می نماییم . سبزی ها را تمیز کرده و می شوییم و به ورق های نازک می بریم نمک و فلفل را به داخل شکم قرقاول ها می مالیم و آب لیمو را روی آنها می پاشیم نخ آشپزخانه را با یک سوزن درشت از هر دو بال قرقاول می گذاریم و آنگاه در هر دو پای آنها فرو کرده طوری محکم می بندیم که پاها و بالها کاملا چسبیده به بدن قرار گید . قطعات کره را به پشت و روی قرقاول ها قرار می دهیم و سپس قرقاول ها را به طوری که پشت آنها رو به بالا باشد در سینی فر می گذاریم و اگر دل و گردن هم همراه باشد به آن اضافه می کنیم ولی جگر قرقاول ها را شسته نگه می داریم قرقاول ها را در طبقه دوم فر از پایین ۴۰تا ۵۰ دقیقه کباب می کنیم آب گوشت را داغ کرده و در ۱۰ دقیقه اول پخت گوشت همراه با سبزی ها روی قرقاول ها می ریزیم و بعد با ملاقه سس داخل سینی را برداشته و روی قرقاول ها می ریزیم این کار را هر چند دقیقه یک بار تکرار می کنیم و همیشه کمی هم آب جوش اضافه می کنیم هر ۱۰ دقیقه یک بار قرقاول ها را پهلو به پهلو یا پشت و رو می کنیم و در آخر سر روی پشت قرار می دهیم آب لیمو را با خامه مخلوط کرده و یک قاشق غذاخوری از خامه را برداشته و بقیه را روی قرقاول ها می مالیم . قرقاول ها را کاملا کباب می کنیم ۴۰ دقیقه بعد از شروع پخت امتحان می کنیم اگر قرقاول ها پخته باشد گوشتش زیر فشار انگشت حالت انعطاف پذیر پیدا می کند و این نشانه آن است که مغز گوشت هنوز صورتی و آبدار است قرقاول ها را در یک دیس از پیش گرم شده در فر خاموش که در فر قرار دارد گذاشته حدود ۲۰ دقیقه صبر می کنیم و بعد ان را به سر میز می بریم .

جهت سفارش و استعلام قیمتها و موجودی با ما تماس بگیرید .
۰۹۱۱-۹۵۷-۹۷۷۵
zinatiamoozad.com

شناسه آگهی : 1275b816cd7951e4

گزارش مشکل

درخواست شما در حال پردازش است ، لطفا چند لحظه صبر کنید ....

ارسال نظر

Sponsored Ads

  • Ad 5
  • Ad 3