کله پزی سرخرود
- ارسال شده: ۱۳۹۸-۱۰-۲۹ ۶:۴۱ ب.ظ
- انقضاء: این آگهی منقضی شده است
توضیحات بیشتر
کله پزی سرخرود
کله پزی سرخرود کله پزی سرخرود صبحانه عالی | کله پزی سرخرود مغز پاچه زبان | کله پزی سرخرود کله پزی شیک | کله پزی سرخرود کله پاچه صبحانه ای عالی | کله پزی سرخرود طباخی | کله پزی سرخرود کله پاچه غذایی مقوی کله پزی نارنج در سرخرود
کله پزی سرخرود
کله پزی نارنج – بهترین کله پاچه در سرخرود را امتحان کنید!
اگر اهل خوردن کله پاچه باشید حتما اسم کله پزی نارنج سرخرود به گوشتان آشناست چرا که این کله پزی به عنوان بهترین و جذاب ترین کله پزی تو کل این منطقه معروفه و همه کسانی که از بهتربن کله پزی خبر دارند این کله پزی را به عنوان جذاب ترین و برترین کله پزی سرخرود می دونند! کله پزی نارنج را مردم سرخرود بیشتر به نام مجید کله پزی می شناسند چرا که صاحب اصلی کله پزی نارنج آقایی به نام مجید است که کارش را بسیار خوب بلده و همیشه برای ارائه بهترین کیفیت به مشتریانش تلاش می کنه!
کله پزی نارنج، تو کل سرخرود حرف اول و می زنه! اگه یه روز کله سحر دلت کله پاچه خواست این آدرس کله پزیه نارنج و یادت نره: سرخرود بلوار امام رضا نبش امام رضا ۱۱
۰۹۱۱۶۶۶۲۷۸۰
۰۹۱۱۱۰۰۷۷۱۳
۰۱۱۴۴۸۸۹۰۶۰
دیدگاه مدیریت کله پزی نارنج در سرخرود
مدیریت این کله پزی همواره سعی در ارائه خدمات به مشتریان در بالاترین سطح کیفی را در اولویت اهداف کاری خود قرارداده است و همین امر باعث شده است در طول این سال ها مشتریان کله پزی نارنج همواره با ما همراه باشند و روز به روز به تعداد آنها افزوده شود. از این رو همواره سعی داریم علاوه بر حفظ کیفیت غذا، زیبایی محیط پذیرایی از مشتریان را نیز در نظر بگیریم و فضایی فراهم کنیم که مشتریان مان بتوانند ساعات خوش و همراه با آرامشی را هنگام غذا خوردن تجربه کنند.
کله پزی سرخرود
یکی دیگر از نکاتی که مجموعه کله پزی به آن اهمیت ویژه ای می دهد رعایت بهداشت در طبخ و سرو غذا می باشد، زیرا معتقد هستیم این اولین گام در راستای احترام به مشتریان مان است.
کلهپاچه یا خاش (ارمنی: խաշ) یک غذای سنتی است که در خاورمیانه و قفقاز جنوبی متداول است. روش طبخ آن در کشورهای مختلف کمابیش مشابه است و در ایران و ترکیه، کله پاچه، در کشورهای عربی «باجَه» (برگرفته از «پاچهٔ» فارسی)، در بلغارستان پاچه، و در جنوب قفقاز (ارمنستان، آذربایجان و گرجستان) خاش نامیده میشود.
کله پزی سرخرود
این غذا بسیار چرب و پر انرژی است. کسانی که چربی خون بالا دارند یا کلسترول و اسید اوریک خونشان بالاست و مبتلا به نقرس هستند، باید از مصرف کلهپاچه اجتناب کنند.[۱] کلهپاچه از پختنِ سر و دست و پا و اندام های درونی گوسفند (در جنوب قفقاز گوساله) تهیه میشود.
کله پزی سرخرود
اجزای این غذا شاملِ بناگوش، زبان، مغز، چشم، گوشت صورت و پاچه است. واحد شمارش کله پاچه «دست» است و هر دست شامل یک کله و چهار پاچه میشود. آب این غذا نیز بهعنوان پیشغذا به همراه نان خورده میشود و گاهی با آب نارنج آب نارنج خورده میشود.
کله پزی سرخرود
کلهپاچه غذایی دیرپز است و طبخِ آن زمان زیادی طول میکشد. کلهپاچه را گاه با آبلیمو سرو میکنند.[۲]
کله پزی سرخرود
کلهپاچه در ایران معمولاً در رستوران های خاصی به نام کلهپزی یا طباخی سِرو میشود.[۳] کلهپزها تقریباً همیشه سر کار هستند. مواد اولیه صبح به دست طباخ میرسد. طباخ تا ظهر آن را پاک و آماده طبخ میکند و سرانجام از ظهر تا صبح فردا آن را می پزد.
726 بازدید کل ، 1 امروز