اردک محلی

1 از
قبلی بعدی

جزئیات آگهی

توضیحات آگهی

اردک و خواص آن

| اردک | |اردک محلی | | اردک محلی مازندران | | اردک محلی کله سبز | |  اردک محلی قیمت | | اردک محلی عکس | | اردک محلی جوجه | | مرغ و خروس محلی قیمت |  | مرغ و خروس محلی |  | مرغ و خروس محلی مازندران |
برای این گوشت فواید زیادی ذکر شده که به تعدادی از آن ها در این مقاله اشاره کرده ایم. این گوشت رنگی قرمز، مانند گوشت گوسفند دارد و غنی از پروتئین با کیفیت بالا است. این گوشت دارای نیاسین ، فسفر ، آهن ، روی ،B6 و B12  ، سلنیوم ، فولات ، منیزیم و ….. است. این گوشت چربی بالایی دارد ولی این چربی نقطه ذوب پایین تری نسبت به گوشت مرغ و گوشت گاو دارد. درجه ذوب چربی مرغ 37 و گاو 45 درجه سانتی گراد است ولی این دما برای گوشت این پرنده 14 درجه است یعنی پایین تر از دما بدن پس به راحتی در این دما ذوب و متابولیزه می شود و به همین دلیل مصرف  این گوشت باعث چاقی  نمی شود.

افرادی که علاقمند به گوشت با چربی بیشتری هستند می توانند این گوشت را با پوست طبخ کنند که خیلی خوشمزه تر است در غیر این صورت پوست را قبل از پختن میتوانید جدا کنید.
از دیگر خواص این گوشت که در موُسسه مطالعات تاریخ پزشکی طب اسلامی نامبرده شده تقویت کلیه ها افزایش قوای جنسی ، درمان سرفه ، خشکی سینه است و برای افرادی که به هر دلیلی دچار خونریزی شده اند توصیه می شود. برای افرادی که قدرت هضم بالایی دارند این گوشت بهترین گوشت است.

فروشگاه مرغ و خروس اردک و غاز

شما میتوانید برای مشاوره و  ثبت سفارش خود با ما از طریق تماس تلفنی یا صفحه اینستاگرام ما در تماس باشید.
☎️ حامد رضا زاده ( کارشناس دامپروری ) : 09199818791
📱 صفحه اینستاگرام ما : rezazadeh.shop
🚛 ارسال رایگان

دیدگاه

نظر بدهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. زمینه های مورد نیاز مشخص شده اند *

با موفقیت! با تشکر از ارسال دیدگاه شما ، پس از بررسی نمایش داده خواهد شد
شما ممکن است یکی از فیلد ها را خالی را بگذارید یا خیلی سریع می توانید ارسال کنید