طباخی در سرخرود

1 از
قبلی بعدی

جزئیات آگهی

  • شناسه تبلیغ: 13989

  • تاریخ ارسال: 2023/02/25

  • شرایط: بدون استفاده

  • موقعیت مکانی : مازندران

  • شهر: سرخرود

  • بازدیدها: 6

توضیحات آگهی

طباخی در سرخرود

طباخی در سرخرود  | کله پزی در سرخرود صبحانه عالی | طباخی در سرخرود مغز پاچه زبان | طباخی  کله پزی شیک | طباخی کله پاچه صبحانه ای عالی | طباخی کله پزی | طباخی  کله پاچه غذایی مقوی طباخی نارنج

طباخی سرخرود

طباخی نارنج – بهترین طباخی در سرخرود را امتحان کنید!

اگر اهل خوردن کله پاچه باشید حتما اسم طباخی نارنج سرخرود به گوشتان آشناست چرا که این کله پزی به عنوان بهترین و جذاب ترین کله پزی تو کل این منطقه معروفه و همه کسانی که از بهتربن کله پزی خبر دارند این کله پزی را به عنوان جذاب ترین و برترین کله پزی سرخرود می دونند! طباخی نارنج را مردم سرخرود بیشتر به نام مجید کله پزی می شناسند چرا که صاحب اصلی طباخی نارنج آقایی به نام  مجید است که کارش را بسیار خوب بلده و همیشه برای ارائه بهترین کیفیت به مشتریانش تلاش می کنه!

طباخی نارنج، تو کل سرخرود حرف اول و می زنه! اگه یه روز کله سحر دلت کله پاچه خواست این آدرس طباخی نارنج و یادت نره: سرخرود بلوار امام رضا نبش امام رضا 11

09116662780

09111007713

01144889060

دیدگاه مدیریت طباخی نارنج

مدیریت این طباخی نارنج همواره سعی در ارائه خدمات به مشتریان در بالاترین سطح کیفی را در اولویت اهداف کاری خود قرارداده است و همین امر باعث شده است در طول این سال ها مشتریان طباخی نارنج همواره با ما همراه باشند و روز به روز به تعداد آنها افزوده شود. از این رو همواره سعی داریم علاوه بر حفظ کیفیت غذا، زیبایی محیط پذیرایی از مشتریان را نیز در نظر بگیریم و فضایی فراهم کنیم که مشتریان مان بتوانند ساعات خوش و همراه با آرامشی را هنگام غذا خوردن تجربه کنند.

طباخی سرخرود

یکی دیگر از نکاتی که مجموعه کله پزی به آن اهمیت ویژه ای می دهد رعایت بهداشت در طبخ و سرو غذا می باشد، زیرا معتقد هستیم این اولین گام در راستای احترام به مشتریان مان است.

طباخی سرخرود

کله‌پاچه یا خاش (ارمنی: խաշ) یک غذای سنتی است که در خاورمیانه و قفقاز جنوبی متداول است. روش طبخ آن در کشورهای مختلف کمابیش مشابه است و در ایران و ترکیه، کله پاچه، در کشورهای عربی «باجَة» (برگرفته از «پاچهٔ» فارسی)، در بلغارستان پاچه، و در جنوب قفقاز (ارمنستان، آذربایجان و گرجستانخاش نامیده می‌شود.

طباخی سرخرود

این غذا بسیار چرب و پر انرژی است. کسانی که چربی خون بالا دارند یا کلسترول و اسید اوریک خونشان بالاست و مبتلا به نقرس هستند، باید از مصرف کله‌پاچه اجتناب کنند.[۱] کله‌پاچه از پختنِ سر و دست و پا و اندام های درونی گوسفند (در جنوب قفقاز گوساله) تهیه می‌شود.

طباخی سرخرود

اجزای این غذا شاملِ بناگوش، زبان، مغز، چشم، گوشت صورت و پاچه است. واحد شمارش کله پاچه «دست» است و هر دست شامل یک کله و چهار پاچه می‌شود. آب این غذا نیز به‌عنوان پیش‌غذا به همراه نان خورده می‌شود و گاهی با آب نارنج آب نارنج خورده میشود.

طباخی

کله‌پاچه غذایی دیرپز است و طبخِ آن زمان زیادی طول می‌کشد. کله‌پاچه را گاه با آبلیمو سرو می‌کنند.[۲]

طباخی سرخرود

کله‌پاچه در ایران معمولاً در رستوران های خاصی به نام کله‌پزی یا طباخی سِرو می‌شود.[۳] کله‌پزها تقریباً همیشه سر کار هستند. مواد اولیه صبح به دست طباخ می‌رسد. طباخ تا ظهر آن را پاک و آماده طبخ می‌کند و سرانجام از ظهر تا صبح فردا آن را می پزد.

طباخی در سرخرود

پیشنهادها

آمار پیشنهاد : 0  پیشنهاد این تبلیغ

شما هم پیشنهاد دهید

برای پیشنهاد دادن باید وارد سایت شوید *

قیمت

classiera loader

دیدگاه

نظر بدهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمت های موردنیاز مشخص شده اند. *

با موفقیت! با تشکر از ارسال دیدگاه شما ، پس از بررسی نمایش داده خواهد شد
شما ممکن است یکی از فیلد ها را خالی را بگذارید یا خیلی سریع می توانید ارسال کنید