فروشگاه برنج مازندران در بم

1 از
قبلی بعدی

جزئیات آگهی

  • شناسه تبلیغ: 5874

  • تاریخ ارسال: 2022/11/29

  • شرایط: بدون استفاده

  • موقعیت مکانی : کرمان

  • شهر: بم

  • بازدیدها: 15

توضیحات آگهی

فروشگاه برنج مازندران در بم

فروشگاه برنج مازندران در بم فروش برنج طارم | فروشگاه برنج مازندران در بم فروش برنج دم سیا | فروشگاه برنج مازندران در بم فروش برنج ایرانی | فروشگاه برنج مازندران در بم فروش برنج کشت اول | فروشگاه برنج شمال در بم فروش برنج کشت دوم | فروشگاه برنج شمال در بم فروش برنج هاشمی | فروشگاه برنج شمال در بم برنج پاکستانی | فروشگاه برنج شمال در بم فروش برنج تایلندی | فروشگاه برنج شمال در بم فروش برنج درجه یک شمال | فروشگاه برنج شمال در بم فروش برنج طارم | فروشگاه برنج شمال در بم  برنج دم سیاه | فروشگاه برنج شمال در بم برنج دودی | فروشگاه برنج شمال در بم برنج نیم دانه | فروشگاه برنج شمال در بم برنج بوجاری

فروشگاه برنج شمال در بم مرکز فروش

جهت سفارش خرید به صورت کلی و جرئی با شماره ۰۹۳۶۲۸۰۰۳۲۱ حبیبی تماس حاصل نمائید

فروشگاه برنج شمال در بم فروشگاه برنج شمال در بم

راهنمای انتخاب برنج:

برنج ایرانی، در شمار برنج‌های ممتاز است، اما درجه‌بندی دارد.
فقط خوب قد کشیدن دانه برنج پس از پخت ملاک مرغوبیت نیست.
دانه برنج هر چه خشک‌تر و سفت‌تر باشد بهتر است زیرا با جذب سریع آب هنگام پخت، حجیم‌تر می‌شود.
هر چه از تاریخ برداشت آن بیشتر گذشته و بهتر نگهداری شده باشد، بر کیفیت آن افزوده می‌شود.
دقت کنید کپک ‌زده یا خُرد شده نباشد و بوی نامطبوع کهنگی و ماندگی از آن به مشام نرسد.

فروشگاه برنج شمال در بم

دانه برنج نباید خیلی سفید، خیلی زرد، شفاف، دودی یا ترک خورده باشد؛ رنگ بلوری مات و عاج‌مانند دارد و معمولا باریک و قلمی است، اما طعم و بوی مطبوعش پس از پخت، خیلی مهم‌تر از باریکی و بلندی آن است.
باید یکدست باشد نه مخلوطی از دانه‌های چاق و لاغر، زرد و سفید، کوتاه و بلند یا ریز و درشت.
هر چه دانه‌های شکسته یا در اصطلاح «نیمدانه» بیشتر باشد، کیفیت کمتری دارد (برنج موسوم به نیمدانه بیشتر برای پخت شله‌زرد، شیربرنج، برخی آش‌ها، سوپ‌ها و مانند اینها مناسب است نه پخت چلو و سرو در مهمانی).

فروشگاه برنج شمال در بم

یکی از آزمون‌های سنتی، خرد کردن تعدادی از دانه‌ها زیر دندان است. اگر بسختی خرد شد، نشانه خشکی بیشتر و کیفیت بهتر آن است.
یکی از روش‌های درک میزان عطر برنج، دمیدن هوای گرم یا «ها کردن» روی مقداری از دانه‌هاست. به منظور رعایت بهداشت دقت کنید که دانه‌های آمیخته با هوای دمیده از دهان را مجددا درون کیسه یا ظرف نریزید.

برنج طارم
از مرغوب ترین برنج های ایران است دارای ارزش تجاری بالایی می باشد، این گروه برنج دارای شلتوک بلند ،باریک می باشد. و دانه ها نسبتا طویل  و طول دانه بیش از ۷ میلی متر است . دوره رشد این برنج بین ۱۵۰تا۱۶۵ روز متغیر است . مقابل بیماری ها ، افت ها و خوابیدگی بسیار حساس هستند

نوع : طارم سنگی
کیفیت : ممتاز
کشور : ایران
منطقه کشت : مازندران
خاصیت عطری : بله
رنگ دانه : سفید (کدر)

برنج هاشمی
برنج هاشمی از بهترین و مرغوب ترین ارقام برنج با کیفیت است.که مبدا آن در گیلان و بطور کلی شکل دانه قلمی و رنگ آن سفید متمایل به کرم و دارای کیفیت پخت عالی و طعم و عطر خوب می باشد.برنج پخته شده طارم هاشمی ،ساعت ها پس از پخت خوش خوراک و نرم باقی میماند. این برنج در شمال کشور تولید شده و جایگاه خاصی در بین کشاورزان و مصرف کنندگان دارد.

نوع : طارم هاشمی
کیفیت : ممتاز
کشور : ایران
منطقه کشت : مازندران
خاصیت عطری : بله
رنگ دانه : سفید (کدر)

برنج فجر
فجر برنجی است نرم با شکل ظاهری خنجری که از طرف انتها(جنین)به سمت سر برنج با انحنای نازک شده که شبیه سر خنجر می شود و از ناحیه پشت نیز دارای فرو رفتگی می باشد این برنج نسبتا ریز قلم بوده  و به رنگ شیشه ای مات و استخوانی می باشد و رنگ شلتوک ان زرد و روشن است.

نوع : فجر
کیفیت : ممتاز
کشور : ایران
منطقه کشت : مازندران
خاصیت عطری : بله
رنگ دانه : سفید (کدر)

برنج شیرودی
برنج شیرودی از نوع اقلام پر محصول برنج است و از نظر کیفیت طعم و پخت در حد مطلوب و خوب بوده ،همچنین استفاده از آن در رستوران ها ،شرکت های صنعتی بزرگ و مجالس و همچنین سایر موارد دیگر به دلیل به صرفه بودن پیشنهاد می گردد. لازم بذکر است هر چه قدر زمان ماندگاری این محصول بیشتر باشد کیفیت ان نیز بهتر می گردد .

نوع : شیرودی
کیفیت : ممتاز
کشور : ایران
منطقه کشت : مازندران
خاصیت عطری : بله
رنگ دانه : سفید (کدر)

برنج ندا
خصوصیات برنج ندا عبارتند از: زودرسی ۷ تا ۱۰ روزه در مقایسه با سایر انواع پرمحصول، کیفیت بهتر نسبت به ارقام اصلاح شده دیگر،شباهت زیاد به طارم از نظر خواص شیمیایی و فیزیکی، محصول دهی بالغ بر ۸ تن در هکتار، و مقاومت بسیار خوب در مقابل کرم ساقه خوار بلاست و در نتیجه استفاده کمتر از سموم آفات در مزرعه.در کنار موارد گفته شده در بالا، بایستی به این مورد نیز اشاره کرد که برنج ندا از ارقام تراریخته است که با اصلاح ژنتیکی ارقام دیگر و ادقام آنها تولید شده است.

نوع : ندا
کیفیت : ممتاز
کشور : ایران
منطقه کشت : مازندران
خاصیت عطری : بله
رنگ دانه : سفید (کدر)

برنج نیم دانه

نوع : طارم سنگی
کیفیت : ممتاز
کشور : ایران
منطقه کشت : مازندران
خاصیت عطری : بله
رنگ دانه : سفید (کدر)

این روزها پیدا کردن برنجی که یاد برنج‌های اصیل ایرانی را در یادمان زنده کند، کار سختی شده است. حالا بازار برنج در انحصار محصولاتی است که از کشورهای دور و نزدیک به ایران می‌آیند و قیمت نسبتا مناسبشان طرفداران آنها را هم زیاد کرده است. بیشتر این برنج‌ها خوب قد می‌کشند، بعضی‌هایشان هم عطر خوبی دارند اما اغلب آنها پس از پخت طعم ندارند و مثل دانه‌های پلاستیکی، شق و سفت می‌شوند.

فروشگاه برنج شمال در بم

تقلب هم در بازار برنج فروشی زیاد است و حتی اگر دقت هم بکنی باز برنج‌های مخلوط به اسم برنج یکدست را به خانه می‌بری ولی با این همه راه‌هایی وجود دارد که با استفاده از آنها می‌توان برنجی با کیفیتی مناسب را انتخاب کرد.

فروشگاه برنج شمال در بم

همیشه می‌گویند برنج کهنه بهتر از برنج نو است برای همین برنج‌های قدیمی گران‌تر از برنج‌های محصول امسال هستند. علت این مساله نیز این است که برنج هم،مانند هردانه دیگری در ابتدا مقداری آب دارد که پس از برداشت و خشک کردن آن، آب درونش تبخیر می‌شود. وقتی دانه برنج خشک، سفت و فشرده باشد هنگام پختن به خود آب جذب می‌کند و حجمش اضافه می‌شود و به اصطلاح ری می‌کند.

فروشگاه برنج شمال در بم

از یک پیمانه برنج ری‌دار خوب حدود ۳ پیمانه چلو درمی‌آید. این در حالی است که برنج نمدار ری نمی‌کند. برای همین است که صرف با خرید برنج کهنه است و طبیعتا نتیجه‌ای نیز که از آن حاصل می‌شود، بهتر است. ولی تشخیص دادن این‌که چه برنجی مرغوب است، خودش تخصص می‌خواهد ولی یک اصل کلی می‌گوید برنج اعلای انباری، خشک، باریک، سخت و نیمه بلوری است و زیردندان به آسانی خرد نمی‌شود. پس هنگام خرید برنج چند دانه از آن را زیر دندان له کنید و وقتی این کار با سختی انجام شد، معلوم است که برنج نو نیست.

فروشگاه برنج شمال در بم

برای تشخیص عطر و طعم برنج نیز یک مشت کوچک از آن را میان کف دو دست خوب بمالید و روی آن با دهن بدمید ـ یا به اصطلاح «ها»کنید ـ و سپس بو بکشید اگر برنج عطر داشته باشد خودش را نشان می‌دهد. این کار را به روش دیگری نیز می‌توانید انجام دهید یعنی چند دانه از برنج را در دهان ریخته بجوید و مزه آن را بچشید.
بیشتر برنج‌های موجود در بازار دانه‌های شکسته یا به اصطلاح نیمدانه دارند که پس از پخت بر کیفیت برنج اثر می‌گذارند.

فروشگاه برنج شمال در بم

پس اگر می‌خواهید برنجی یکدست و بدون نیمدانه داشته باشید کمی از آن را در کف دست بریزید و سپس دقت کنید که از میان دانه‌ها چند درصد نیمدانه است. با این آزمایش یکدست بودن برنج (یعنی مخلوط نبودن) را هم می‌توانید معلوم کنید. این نکته مهمی است و یکدستی برنج بسیار اهمیت دارد زیرا مدت پخت هر برنج با نوع دیگر فرق دارد و برنج مخلوط را نمی‌توان خوب از آب درآورد.

پیشنهادها

آمار پیشنهادات : 0  پیشنهاد این تبلیغ

شما هم پیشنهاد دهید

برای پیشنهاد دادن باید وارد سایت شوید *

قیمت

classiera loader

دیدگاه

نظر بدهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. زمینه های مورد نیاز مشخص شده اند *

با موفقیت! با تشکر از ارسال دیدگاه شما ، پس از بررسی نمایش داده خواهد شد
شما ممکن است یکی از فیلد ها را خالی را بگذارید یا خیلی سریع می توانید ارسال کنید