جزئیات آگهی
-
شناسه تبلیغ: 3011
-
تاریخ ارسال: 2022/06/27
-
شرایط: بدون استفاده
-
موقعیت مکانی : مازندران
-
شهر: آمل
-
بازدیدها: 62
توضیحات آگهی
فروش عسل طبیعی آمل
فروش عسل طبیعی آمل | فروش عسل آمل | عسل طبیعی آمل | خرید عسل آمل | فروش عمده عسل آمل | عسل ییلاق نمارستاق | عسل با کیفیت آمل | عسل طبیعی در آمل | عسل چهل گیاه آمل | عسل خالص آمل | فروش مستقیم عسل آمل | عسل ارگانیک آمل
مجموعه فروش عسل و محصولات مرتبط دایلی با مستقر بودن در مناطق کوهستانی نمارستاق لاریجان بهترین عسل با کیفیت و تضمینی را به شما ارائه می دهد .
مدیریت :
ارسال و تحویل سفارش بصورت آنی برای شما .
عسل آویشن – عسل چهل گیاه – عسل کوهی | عسل ییلاق
فروش عسل طبیعی آملفروش عسل طبیعی
از مهمترین دغدغه هایی که در سال های اخیر برای خرید انواع عسل ایجاد شده است ،
تهیه محصولات ارگانیک و طبیعی ست . زیرا این نوع عسل از نظر تاثیر گذاری بر روی بدن بیشتر مورد توجه بوده
و مصرف آن می تواند به افراد در افزایش سلامتی کمک زیادی کند .
با توجه به اینکه عسل ارگانیک امروزه تولید خوبی در ایران دارد .
در مراکز مختلف خرید و فروش عسل با مرغوبیت خوب موجود است .
از این رو مصرف کننده ها می توانند با مراجعه به این سایت ها بهترین نوع عسل را سفارش خرید داده
و برای قیمت روز را نیز دریافت کنند .
فروش عسل طبیعی آمل
انواع عسل طبیعی تولید ایران
شرایط اقلیمی متنوع ایران سبب شده امروزه انواع عسل طبیعی تولید گردد .
این نوع عسل ها با توجه به نوع گل و گیاه مشخص بوده و نام گذاری می شوند .
این مسئله سبب شده مصرف کننده ها با در نظر گرفتن نوع عسل مد نظر خود آن ها را انتخاب و خریداری کنند
عَسَل یا اَنگَبین (همچنین «انگُبین» و «اَنگُوین»[۱])، مایعی شیرین و گرانرو است که توسط زنبورعسل و برخی حشرات دیگر نیز تولید میشود.[۲] زنبورها، عسل را از تراوش شکری گیاهان و گلها (شهد گلها) یا تراوشهای برخی دیگر (مانند عسلک) از راه بالاآوری، فعالیت آنزیمی و بخار آب فرآوری میکنند. زنبورها عسل را در ساختارهایی از جنس موم به نام کندو اندوخته میکنند.[۲][۳][۴] عسل از کلونیهای زنبورهای عسل وحشی یا از کندوهای زنبورهای پرورشی گردآوری میشود، که به این کار زنبورداری گفته میشود.
عسل، شیرینی خود را از مونوساکاریدها، فروکتوز و گلوکز بهدست میآورد و شیرینی نسبی آن در حد ساکارز است.[۵][۶] عسل دارای حدود ۳۲۵ کیلو کالری انرژی در هر ۱۰۰ گرم است. عسل به لحاظ داشتن برخی مواد تخمیری در تبادلات غذایی و کمک به هضم غذا بالاترین مرتبه را در میان غذاها دارد.
اغلب میکروبها در عسل رشد نمیکنند و به همین علت، عسل مهروموم شده تا هزاران سال تخریب نمیشود.[۷][۸] عسل همچنین به علت اسیدیته خاص، مقدار بسیار اندک آب و وجود هیدروژن پراکسید به سختی فاسد میشود[۹] و از همین روی نگهداری، انتقال و تجارت آن آسان است. قبل از کریستالسازی شربت نیشکر و تهیه شکر، عسل تنها ماده غذایی بود که جهت شیرینکنندگی توسط بشر استفاده میشد. مصرف عسل برای کودکان زیر دو سال به دلیل احتمال وجود سم بوتولینوم، خطرناک است.[۱۰]
عسل با گذشت زمان خودبخود شکرک میزند و این یک فرایند طبیعی است[۱۱][۱۲] که هیچگونه تأثیری بر روی خواص شیمیایی یا کیفیت آن نمیگذارد. برای آب کردن این شکرک میتوان از آب گرم استفاده کرد ولی باید توجه شود که اگر عسل با دمایی بیش از ۴۰ درجه سلسیوس گرم شود، مواد بیولوژیکی فعال آن از بین خواهد رفت.[۱۱]
به دلیل اهمیت بالای زنبورعسل در گردهافشانی و افزایش باروری محصولات کشاورزی و میوهها، سازمان جهانی غذا و کشاورزی یا فائو روز ۲۰ مه هر سال را بهعنوان «روز جهانی زنبور» نامگذاری کردهاست.[۱۳]
پیشنهادها
آمار پیشنهاد : 0 پیشنهاد این تبلیغ
دیدگاه

نظر بدهید
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمت های موردنیاز مشخص شده اند. *
شما هم پیشنهاد دهید
برای پیشنهاد دادن باید وارد سایت شوید *
قیمت