جزئیات آگهی
-
شناسه تبلیغ: 13993
-
تاریخ ارسال: 2023/02/25
-
شرایط: بدون استفاده
-
موقعیت مکانی : مازندران
-
شهر: سرخرود
-
بازدیدها: 5
توضیحات آگهی
کله پزی در سرخرود
کله پزی در سرخرود | کله پزی در سرخرود صبحانه عالی | کله پزی مغز پاچه زبان | کله پزی کله پزی شیک | کله پزی کله پاچه صبحانه ای عالی | کله پزی سرخرود طباخی | کله پزی کله پاچه غذایی مقوی کله پزی نارنج
کله پزی
کله پزی نارنج – بهترین کله پاچه را امتحان کنید!
اگر اهل خوردن کله پاچه باشید حتما اسم کله پزی نارنج سرخرود به گوشتان آشناست چرا که این کله پزی به عنوان بهترین و جذاب ترین کله پزی تو کل این منطقه معروفه و همه کسانی که از بهتربن کله پزی خبر دارند این کله پزی را به عنوان جذاب ترین و برترین کله پزی سرخرود می دونند! کله پزی نارنج را مردم سرخرود بیشتر به نام مجید کله پزی می شناسند چرا که صاحب اصلی کله پزی نارنج آقایی به نام مجید است که کارش را بسیار خوب بلده و همیشه برای ارائه بهترین کیفیت به مشتریانش تلاش می کنه!
کله پزی نارنج، تو کل سرخرود حرف اول و می زنه! اگه یه روز کله سحر دلت کله پاچه خواست این آدرس کله پزیه نارنج و یادت نره: سرخرود بلوار امام رضا نبش امام رضا 11
09116662780
09111007713
01144889060
دیدگاه مدیریت کله پزی نارنج
مدیریت این کله پزی همواره سعی در ارائه خدمات به مشتریان در بالاترین سطح کیفی را در اولویت اهداف کاری خود قرارداده است و همین امر باعث شده است در طول این سال ها مشتریان کله پزی نارنج همواره با ما همراه باشند و روز به روز به تعداد آنها افزوده شود. از این رو همواره سعی داریم علاوه بر حفظ کیفیت غذا، زیبایی محیط پذیرایی از مشتریان را نیز در نظر بگیریم و فضایی فراهم کنیم که مشتریان مان بتوانند ساعات خوش و همراه با آرامشی را هنگام غذا خوردن تجربه کنند.
کله پزی
یکی دیگر از نکاتی که مجموعه کله پزی به آن اهمیت ویژه ای می دهد رعایت بهداشت در طبخ و سرو غذا می باشد، زیرا معتقد هستیم این اولین گام در راستای احترام به مشتریان مان است.
کله پزی سرخرودکلهپاچه یا خاش (ارمنی: խաշ) یک غذای سنتی است که در خاورمیانه و قفقاز جنوبی متداول است. روش طبخ آن در کشورهای مختلف کمابیش مشابه است و در ایران و ترکیه، کله پاچه، در کشورهای عربی «باجَة» (برگرفته از «پاچهٔ» فارسی)، در بلغارستان پاچه، و در جنوب قفقاز (ارمنستان، آذربایجان و گرجستان) خاش نامیده میشود.
کله پزی
این غذا بسیار چرب و پر انرژی است. کسانی که چربی خون بالا دارند یا کلسترول و اسید اوریک خونشان بالاست و مبتلا به نقرس هستند، باید از مصرف کلهپاچه اجتناب کنند.[۱] کلهپاچه از پختنِ سر و دست و پا و اندام های درونی گوسفند (در جنوب قفقاز گوساله) تهیه میشود.
کله پزی
اجزای این غذا شاملِ بناگوش، زبان، مغز، چشم، گوشت صورت و پاچه است. واحد شمارش کله پاچه «دست» است و هر دست شامل یک کله و چهار پاچه میشود. آب این غذا نیز بهعنوان پیشغذا به همراه نان خورده میشود و گاهی با آب نارنج آب نارنج خورده میشود.
کله پزی
کلهپاچه غذایی دیرپز است و طبخِ آن زمان زیادی طول میکشد. کلهپاچه را گاه با آبلیمو سرو میکنند.[۲]
کله پزی
کلهپاچه در ایران معمولاً در رستوران های خاصی به نام کلهپزی یا طباخی سِرو میشود.[۳] کلهپزها تقریباً همیشه سر کار هستند. مواد اولیه صبح به دست طباخ میرسد. طباخ تا ظهر آن را پاک و آماده طبخ میکند و سرانجام از ظهر تا صبح فردا آن را می پزد.
کله پزی سرخرودپیشنهادها
آمار پیشنهاد : 0 پیشنهاد این تبلیغ
دیدگاه

نظر بدهید
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمت های موردنیاز مشخص شده اند. *
شما هم پیشنهاد دهید
برای پیشنهاد دادن باید وارد سایت شوید *
قیمت