خوش آمدید ، مهمان ! [ ثبت نام | ورود

 

محصولات لبنی محلی در نور

  • ارسال شده: ۱۳۹۹-۱۰-۰۲ ۲۲:۱۹
  • انقضاء: 332 روز, 21 ساعت
محصولات لبنی محلی در نور

توضیحات بیشتر

محصولات لبنی محلی در نور

محصولات لبنی محلی در نور | قیمت محصولات لبنی محلی در نور | فروش محصولات لبنی محلی در نور | محصولات لبنی محلی در نور پنیر لیقوان | محصولات لبنی محلی در نور فروش پنیر لاکتیکی و کم چرب و پرچرب | محصولات لبنی محلی در نور فروش انواع پنیر | محصولات لبنی محلی در نور فروش پنیر سنتی و محلی | محصولات لبنی محلی در نور فروش پنیر محلی شرکتی | محصولات لبنی محلی در نور فروش انواع پنیر تبریز | محصولات لبنی محلی در نور فروش محصولات وایت

فروشگاه محصولات کارخانه وایت در نور

فروش انواع پنیر درجه یک ایرانی اعلا

بزرگترین مرکز پخش پنیر vip در استان مازندران کارخانه وایت

امروزه انواع مختلفی پنیر ایرانی درجه یک با برند های مختلف در بازار های داخلی عرضه می شوند که با کیفیتی اعلا قابل خریداری اند و در متنوع ترین طعم ها به فروش می رسند.

محصولات لبنی محلی در نور

این پنیرها در برخی موارد برای تهیه و پخت پیتزا، انواع فست فودها و دسر ها یا سالاد بکار می روند و در برخی دیگر از موارد بعنوان پنیر صبحانه بفروش می رسند که روی هم رفته بیشترشان طعم و کیفیت خوبی دارند و در قیمت های مناسب قابل خریداری هستند.

محصولات لبنی محلی در نور

جهت کسب اطلاعات بیشتر و آگاهی از موجود بودن انواع پنیر با شماره که در قسمت پایین متن درج شده است تماس بگیرید.

محصولات لبنی محلی در نور

۰۹۹۱۱۶۰۲۹۰۰ آقای قربانی جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید

آدرس مجتمع فرهنگی تجاری دانشگاه نیما محمودآبلاد

فروش پنیر ایرانی به صورت آنلاین و اینترنتی راهی برای آسان تر شدن مسیر خرید و فروش شماست.

فواید خرید از مجموعه vip وایت

  • کاهش هزینه‌های توزیع
  • ارائه کالا با قیمت مناسب
  • دقت بیشتر در کنترل کیفیت
  • کاهش هزینه‌های تردد درون‌شهری
  • صرفه‌جویی در زمان خرید شهروندان
  • کاهش حجم ترافیک
  • کاهش آلودگی‌های محیط زیست
  • سهولت نظارت بر عملکرد بخش خرده‌فروشی
  • محصولات لبنی محلی در نور

  • ماموریت vip وایت

    • عرضه کالا و خدمات مورد نیاز شهروندان با قیمت مناسب و کیفیت بالا.
    • ایجاد امکان دسترسی شهروندان به انواع کالا و خدمات مورد نیاز، در مکان و زمان مطلوب مشتریان.
    • پیشتازی در کیفیت و عرضه متمرکز انواع کالاها و خدمات .
    • بکارگیری روش‌های پیشرفته فروشگاهی از جمله کارت‌های اعتباری، فروش‌الکترونیکی.
    • ایجاد محیط مطلوب و توام با آرامش برای مراجعین و رعایت شأن و احترام آنان.
    • محصولات لبنی محلی در نور

    اهداف vip وایت

    • کمک به تثبیت قیمت کالاهای عمومی
    • کاهش سفرهای درون شهری
    • حذف واسطه‌های متعدد میان تولیدکننده و مصرف‌کننده کاهش هزینه مبادلات
    • توسعه و ترویج فرهنگ استاندارد کردن کالاهای تولید داخل
    • کمک به جلوگیری از توسعه بی‌رویه واحدهای تجاری شهر

محصولات لبنی محلی در نور

لازم به ذکر است که انواعی مختلفی از پنیر های که تصاویر آن در صفحه موجود می باشد در ایران تولید می شود و با کیفیت خوبی عرضه می گردد

محصولات قابل عرضه در فروشگاه به شرح زیر می باشد

محصولات لبنی محلی در نور

محصولات لبنی محلی در نور

محصولات لبنی محلی در نور

محصولات لبنی محلی در نور

محصولات لبنی محلی در نور

محصولات لبنی محلی در نور

محصولات لبنی محلی در نور

محصولات لبنی محلی در نور

محصولات لبنی محلی در نور

محصولات لبنی محلی در نور

محصولات لبنی محلی در نور

محصولات لبنی محلی در نور

محصولات لبنی محلی در نور

محصولات لبنی محلی در نور

محصولات لبنی محلی در نور

محصولات لبنی محلی در نور

محصولات لبنی محلی در نور

محصولات لبنی محلی در نور

محصولات لبنی محلی در نور

محصولات لبنی محلی در نور

محصولات لبنی محلی در نور

محصولات لبنی محلی در نور

محصولات لبنی محلی در نور

محصولات لبنی محلی در نور

محصولات لبنی محلی در نور

محصولات لبنی محلی در نور

انواع فراورده‌های لبنی

  • این فراورده‌ها می‌تواند به صورت سنتی یا صنعتی که فرایندهای پاستوریزه شدن و هموژنیزه شدن را می‌گذراند تولید شود.
  • سرشیر، چربی بسته شده شیر پس از جوشاندن شیر در روی آن که مزه ای خوشایند دارد.

  • خامه، چربی شیر است که از سرشیر گرفته می‌شود یا در روش صنعتی مستقیم از شیر خام گرفته می‌شود.

  • کره، چربی شیر است که از هم زدن خامه حاصل می‌شود.

  • پنیر، از راه مایه زدن به شیر یا افزودن سرکه که شیر را دَلَمه می‌کند فراهم می‌کنند. سپس این بخش دلمه شده را که جامد آبکی است از آب پنیر جدا کرده و درون پارچه ای زیر فشار می‌گذارند تا آبش در رود. گفتنی ست روش‌های زیادی برای درست کردن پنیر هست و پنیر انواع بسیار زیادی دارد.


  • کشک، از جوشاندن دوغ و صاف کردن و خشک کردن آب آن بدست می‌آید.

  • تَرف یا سُج یا قره قروت، خوردنی ای ترش مزه که از جوشاندن آب صاف شده کشک و خشکاندن آن بدست می‌آید.

  • مَسکه، کره ایکه از زدن ماست و جدا کردن دوغ بدست می‌آید، به آن کره دوغی هم می‌گویند.

  • دوغ، به دو شیوه بدست می‌آید: ۱ آمیختن آب و ماست؛ ۲ زدن ماست و جدا کردن دوغ از مسکه (کره دوغی) که این دوغ ترش تر است.


  • لور، پنیر دلمه شده سفت نشده‌است که مزه ای شیرین دارد

  • آروشه، خوردنی خوشمزه که از سودن پنیر تازه در روی دیگ آتش که به روغن می‌نشیند و افزودن آرد بدست می‌آید.

  • دورده یا دووِه، باقی‌مانده ترش و شور مزه کره ای که داغ شده و روغنش جدا شده‌است.


  • شکر پنیر، شیرینی ای که از آمیختن آب پنیر و شکر و پختن آن فراهم می‌شود.

  • بستنی، خامه ایست که به آرامی یخ بسته‌است. گاه قدری ثعلب نیز بدان می‌افزایند.

  • شیر غنی‌شده، شیری است که با تبخیر، آب آن به کار رفته و قوام گرفته‌است؛ معمولاً به آن شکر هم می‌افزایند.

  • شیر خشک، با پراندن آب شیر به صورت صنعتی به دست می‌آید.

  • خامه ترش، خامه ایست که به وسیله باکتری تخمیر و ترشیده‌است.

  • کفیر، نوشابه ای خوشمزه شبیه به دوغ که از افزودن دانه‌های کفیر یا همان مایه کفیر به شیر و تخمیر شیر فراهم می‌شود.

خامه مخصوص قنادی که از ترکیب خامه طبیعی به همراه شیر کره یا روغن به دست می‌آید

شناسه آگهی : 5355fe239a6bd70f

گزارش مشکل

درخواست شما در حال پردازش است ، لطفا چند لحظه صبر کنید ....

ارسال نظر

Sponsored Ads

  • Ad 5
  • Ad 3