ویلا در سرخرود جنگلی

1 از
قبلی بعدی

جزئیات آگهی

  • شناسه تبلیغ: 14551

  • تاریخ ارسال: 2023/04/01

  • شرایط: بدون استفاده

  • موقعیت مکانی : مازندران

  • شهر: سرخرود

  • بازدیدها: 586

توضیحات آگهی

ویلا در سرخرود جنگلی

ویلا در سرخرود جنگلی | شمال ویلا سرخرود جنگلی | ویلا سرخرود جنگلی 260 متر زمین | ویلا سرخرود جنگلی 160 متر بنا 2 خواب | ویلا سرخرود جنگلی فروشی | ویلای سرخرود جنگلی دوبلکس | فروش ویلای سرخرود جنگلی | خرید ویلای سرخرود جنگلی | ویلای سرخرود جنگلی سند شش دانگ

ویلا سرخرود

این ویلا با  260 متر زمین در شهر سرخرود واقع بوده و بنای ویلا 160 متری دوبلکس  2 اتاق خواب را  دارد و
ویلا ی سرخرود   با کد ملک  1019 دارای سرویس بهداشتی و منطقعه ای  فوق العاده و در محیطی آرام و دلنشین واقع شده است  و در سال 1395 کار ساخت آن به اتمام رسیده است .

این ویلا تا دریا تنها 15 کیلومتر فاصله دارد ، این موضوع در کنار فاصله 450 متری از جاده اصلی دسترسی ویلا را کمی  آسان نموده است  . ویلا یک فضای سبز عالی را دارا استو این فضا از داخل خانه از طریق پنجره ها قابل مشاهده است .

ویلای سرخرود جنگلی

کف سرامیک شده ، سقف های کناف ، نوساز بودن ویلا  از ویژگی های داخل خانه است که ویلا دارای پروانه ساخت و مجوز پایان کار می باشد و سیستم گرمایش آن از طریق شوفاژکشی تامین می شود ، حیاط  ویلای سرخرود  محوطه سازی شده است که ویلا در شهر سرخرود دارای سند مالکیت شش دانگ  میباشد و دارای انشعابات کامل آب ، برق و گاز  می باشد .

ویلای سرخرود جنگلی

این  ویلا ی سرخرود که مبلمان ندارد  ،  دارای سند عرصه و اعیان می باشد و بنای آن تخلیه است و قیمت این ویلا  در سرخرود  300 میلیون تومان است که بنای این ویلا بصورت مدرن و امروزی و با متریال جدید طراحی شده است .

.

سرخرود یکی از شهرهای استان مازندران ایران است. این شهر مرکز بخش سرخ‌رود شهرستان محمودآباد است. جمعیت بومی این شهر (بافت الف) حدود دوازده هزار نفر است.

این شهر در ۶ کیلومتری غرب فریدون‌کنار و پانزده کیلومتری شرق محمودآباد در کنار دریای خزر و در انتهای مسیر رودخانهٔ هراز به دریای خزر قرار دارد.

کشاورزی (برنج)، ماهیگیری، شکار پرندگان وحشی و باغداری مهم‌ترین شغل‌های ساکنان این شهر می‌باشد. شکار پرندگان وحشی به روشی خاص و بسیار قدیمی در این شهر و دو روستا اطرافش انجام می‌شود که این روش شکار در حال حاضر فقط در این ناحیه از استان و حتی کشور انجام می‌شود.

از حیوانات بومی سرخرود می‌توان به روباه، جوجه تیغی، گربه وحشی (مردم محلی به آن بامشی شال گویند) و قاقم (نوعی راسو که مردم محلی به آن عروسک می‌گویند) نام برد. همچنین این شهر در زمستان میزبان چند هزار قوی مهاجر می‌باشد.

 

پیشنهادها

آمار پیشنهاد : 0  پیشنهاد این تبلیغ

شما هم پیشنهاد دهید

برای پیشنهاد دادن باید وارد سایت شوید *

قیمت

classiera loader

دیدگاه

نظر بدهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمت های موردنیاز مشخص شده اند. *

با موفقیت! با تشکر از ارسال دیدگاه شما ، پس از بررسی نمایش داده خواهد شد
شما ممکن است یکی از فیلد ها را خالی را بگذارید یا خیلی سریع می توانید ارسال کنید